LASHCODE Øjenvippeserum

lashcode eyelash serum

Lashcode Eyelash Serum er et innovativt vippeserum tilgængeligt i større størrelse end de fleste lignende produkter. Effektiv, flittigt udviklet, rimelig i pris. Når du tilføjer ingredienser af høj kvalitet, får du et af de fineste vippe-plejeprodukter, der nogensinde er lavet. Kan man ønske sig andet? Måske hurtig virkning?

Hvis Lashcode bruges regelmæssigt, er Lashcode i stand til at producere synlige resultater på kun to uger. Ingredienserne i Lashcode er effektive og leverer hurtige og langvarige resultater, så du kan nyde at have længere og fyldigere vipper i et par måneder.

Lashcode er en løsning for dem, der klager over ikke at kunne gro ordentlige vipper.

Også dem, hvis øjenvipper er skøre og sparsomme, vil drage fordel af at bruge Lashcode serum. Lashcode beskæftiger sig effektivt med mange vippe-relaterede problemer. Hvad der er vigtigt at nævne er at Lashcode serum også anbefales at blive brugt under antibiotikabehandlinger, der er kendt for at forværre hårets tilstand, herunder vipperne.

Lashcode skal anvendes som de fleste vippeserummer, der sælges med børste applikatorer. Det skal bruges en gang om dagen (f.eks. ved sengetid) og spredes langs de øvre og nedre vippelinjer.

Dette serum er flydende, ikke overbelastende og tolereres godt af huden, derfor kan det påføres selv om morgenen – det trænger hurtigt ind i huden for at nå hårrødderne. Det er her, det stimulerer og regenererer selv inaktive hårsække. Som følge heraf begynder øjenvipperne at vokse sig længere og tykkere for snart at blive fyldige – antallet af vipper fordobles.

Desuden hjælper Lashcode vipperne med forblive i øjenlågene (forhindrer udtynding af vipper), forbedrer fugten og elasticiteten. Takket være Lashcode bliver øjenvipperne endelig stærke nok til at være modstandsdygtige over for mulige skader forårsaget under make-up-fjernelse.

Plusser

  • En rigtig god formel, fri for syntetiske tilsætningsstoffer
  • Stor størrelse og høj effektivitet
  • Utrolig let konsistens, der absorberes hurtigt
  • Et produkt af høj kvalitet, der er en god værdi for pengene
  • Første effekt er synlig efter ca. 3 ugers brug

Minusser

  • Dette vippeserum er kun tilgængeligt online

Internet side: www.lashcode.dk