Vippebehandlinger vs. øjenvippeserum

Lash behandlinger vs Vippeserum

Øjenvippeserum anbefales til folk med korte og sparsomme vipper og er en af de mest naturlige måder hvorpå man kan gøre ens vipper længere og mere fyldige. Men kan det stadig bruges når man har farvede vipper, permanent makeup, eller vippe extensions?

FARVEDE VIPPER

For at være en god kandidat til farvede vipper kræver det, at man har meget lyse vipper som bliver endnu lysere i spidsen, som resultat af udsættelse for sol og kemikalier, såsom i swimmingpools. Farvede vipper gør, at øjnene ser større og lysere ud. Ved at farve vipper og øjenbryn kan man gøre håret mørkere på semipermanent plan. Denne metode indrammer øjnene på en flot måde, men gør hverken vipperne længere eller mere fyldige. Det er ofte en god idé at farve ens vipper hvis man har blondt eller rødt hår eller bare gerne vil have mørkere vipper uden at skulle bruge mascara. Det er for eksempel en fantastisk mulighed når man skal på ferie og ikke gider bøvle med makeup. Farven som bruges i disse produkter kan fint bruges på øjnene og huden omkring dem, men det er vigtigt, at man får det gjort hos en professionel kosmetolog fremfor at prøve sig frem derhjemme. Mange kvinder spørger, om man kan bruge øjenvippeserum mens man har farvede vipper. Det kan man sagtens, da øjenvippeserum på ingen måde påvirker de kunstigt farvede vipper. Med stærkere og mere fyldige vipper vil ens øjenmakeup til hver en tid se mere intens ud.

PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup er en procedure som benytter salviepigmenter på hudens dermis lag. Her skaber de en skygge af farve som ligner makeup. De mest populære permanente makeupbehandlinger på øjnene skabes ved at tegne en tynd streg på vippelinjerne over og under øjnene, for at få det til at se ud som om, at personen har eyeliner på. Øjenvippeserum som anvendes på vippelinjen påvirker ikke disse pigmenter og får ikke den permanente makeup til at forsvinde.

VIPPE EXTENSIONS

Hvis du godt kan lide at have farvede vipper eller ofte bruger vippe extensions kan du samtidig sagtens bruge øjenvippeserum. Serummet er skånsomt mod huden og opløser ikke limen som holder vipperne fast. Det er videnskabeligt bevist at øjenvippeserum gør vipperne stærkere og mindre tilbøjelige til at knække.