Øejenvippeserum – Er det dets omdoemme værd?

Formålet med øjenvippeserum er at ernære og hydrere korte og skrøbelige vipper. Takket være dets aktive ingredienser, vitaminer, og mineraler modtager vippernes follikler alle de nødvendige ingredienser som gør, at de kan skabe længe, fyldige vipper.

Vippeserum – er det verdt detHvem bør overveje at behandle deres vipper med øjenvippeserum?

Folk som har mistet deres vipper på grund af sygdom eller andre helbredsrelaterede årsager kan hurtigt genopbygge deres vipper med hjælp af øjenvippeserum. Derudover vil de nye vipper være stærkere og længere end nogensinde før. Har man korte og skadede vipper efter en varm sommer kan man forbedre deres tilstand med øjenvippeserum. Hvis man generelt er utilfreds med sine vipper bør man prøve sig frem med et af disse produkter. Det er dog vigtigt at vide, at det frarådes, at gravide og ammende kvinder samt folk som har fået kemoterapi eller radioterapi bruger serum.

Hvorfor bør man generelt prøve sig frem med øjenvippeserum?

Der er mange grunde til at bruge øjenvippeserum. Disse serummer er utroligt effektivt og, modsat vippe extensions, ikke effektive. De fleste produkter på markedet indeholder et væld af naturlige ingredienser og æteriske olier. Takket være disse ingredienser vokser vipperne sig lange og huden rundt om øjnene bliver blødere og mere smidig. Derudover bliver vipperne mørkere og mindre tilbøjelige til at knække. Nogle af de mest almindelige ingredienser i øjenvippeserum er hyaluronsyre, kreatin, E vitamin, og B5 vitamin. Alle vippeprodukter testes af selvstændige laboratorier for at sikre, at de sikkert kan bruges på den sensitive øjenhud. En standardbehandling varer tre måneder, men de første resultater vil kunne ses efter blot fem ugers systematisk brug. For at et øjenvippeserum kan være effektivt skal det opfylde to krav. Først og fremmest skal det være fremstillet fra plantebaserede ingredienser og mineraler. Derudover skal det anvendes med en lille, spids børste. Alle de aktive ingredienser skal anvendes direkte på vippelinjen, så serummet kan blive absorberes af vippernes rødder. Med stærke follikler får man lækre vipper.