Øjenvippeserum – det universelle skønhedsprodukt

Øjenvippeserum er et af de få skønhedsprodukter som både kan bruges af mænd og kvinder. Det kan endda bruges på øjenbrynene hvis man også har sparsomme hår der. Hvis man bruges sit serum ordentligt kan det både styrke og genopbygge vipperne og øjenbrynene.

Det starter selvfølgelig med første gang man bruger produktet. Ved at anvende det direkte på vippelinjen kan serummet absorberes og dermed ernære og hydrere vippernes rødder. Denne brugsmetode stimulerer effektiv og sund vippevækst. Vipper og øjenbryn er strukturerede på lignende måde og derfor bør øjenvippeserum kunne virke begge steder.

Vipper og øjenbryn har omtrent samme levetid og struktur, samt lignende follikler.

Hovedkomponenten i hår er carnitin, som er ansvarlig for vippernes smidighed, blødhed, og hydreringsniveau. Den næste essentielle ingrediens er E vitamin, som stimulere hårvækst. Øjenvippeserummer indeholder som regel betydelige mængder af disse komponenter.

Hvis du gerne vil genopbygge dine øjenbryn kan du bruge øjenvippeserum og en tyk børste. På denne måde kan du dække alle de sparsomt behårede områder med ét strøg. Ved brug på øjenbrynene er det ikke optimalt at bruge den lille, spidse børste som hører med til serummet.

For at opnå de ønskede resultater skal man bruge øjenvippeserummet tålmodigt i adskillige uger. Nøglen til succes er tålmodighed og systematisk brug, så sørg for ikke at springe dage over. Hvis det sker skal man bruge serummet lige så snart man indser, at man har glemt det. Efter tre-fire måneder vil ens bryn være betydeligt mørkere, længere, og tykkere. Alle øjenvippeserummer virker på forskellige måder og producenterne giver derfor specifikke instruktioner i den tilhørende folder. De fleste produkter skal dog bruges om aftenen, på ren og tør hud. På denne måde har alle dets ingredienser tid til at penetrere huden og nå ned til hårets rødder. Red brynene igennem med en børste om morgenen og brug derefter makeup som normalt.